Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبر آنلاین خلیلی اظهار داشت : اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی مجموعهب متشکل از 11 اداره کل و بانک است . مانند بهزیستی ، صندوق کار آفرین امید ، بانک رفاه ، بانک توسعه و تعاون و..... از جمله ادارات متشکل این سازمان می باشد .
در استان البرز این هماهنگی میان دستگاهها به خوبی اجرا می شود . برای اولین بار شهر کرج را به 4 اداره تقسیم کردیم که این هماهنگی بین انها به خوبی اجرا میشود و هدف آن برای حل مشکلات مردم است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 93 رتبه 26 در کشور داشتیم که توانستیم ان را به رتبه 6 در سال 94 با همکاری همه بخشها برسانیم .
وی افزود : در بخش تعاون حدود 3500 تعاونی در استان داریم که از این تعداد 1200 تعاونی غیر فعال را شناسایی کردیم که با کمک دانشگاه پژوهش زمینه انحلال آن را توانستیم ارزیابی کنیم .هدف ما از این کار ساماندهی این دسته از تعاونیها بود . امسال در ستاد اقتصاد مقاومتی یکی از تکالیف ما بهره وری از تعاونیها برای ایجاد اشتغال است . در حوزه تعاون ما باید به 25 درصد از سهم اقتصاد مقاوتی دست پیدا کنیم که متاسفانه در حال حاضر کمتر 6 درصد است .
مهندس خلیلی مشکلات عدیده ای که در حوزه مسکن مهر وجود دارد را به عنوان یک معضل جدی قلم داد کرد و بیان کرد : تعاونیهای مسکن مهر ، مصرف و همین طور تولید از تکالیف ما می باشند .
در زمینه مسکن مهر مشکلات فراوانی داریم . در شهرستان هشتگرد بالغ بر 12 هزار مسکن مهر خالی است که متاسفانهبا عدم متقاضی روبه روست .
در ادامه عنوان کرد : در حوزه روابط کار میانگین رسیدگی به پرونده ها در سال حدود 10 هزار پرونده است . نمایندگان کارگر و کارفرما به ان رسیدگی میکنند و هدف ما در این زمینه سازش است .شعار ما در این حوزه دقت سرعت و انصاف که به جد به ان رسیدگی می کنیم .
در استان البرز 20 بازرس به کار برای 32 هزار کد کارگاهی بالغ بر 350 هزار کارگر بیمه شده مطابق با استانداردهای بین الملی و سازمان بین المللی کار است که برای هر 20 هزار نفر کارگر یک بازرس کار نیاز است .ما تا حدودی آن را رفع کرده ایم .در کاهش حوادث ناشی از کار استان البرز رتبه خوبی را دارا است .
در حوزه رفاه اجتماعی خلیلی بیان کرد : ما پی گیر ایجاد فرهنگ کار شایسته هستیم .کار شایسته مزد شایسته را میطلبد . در سامانه روابط کار که به تازگی افتتاح شد بحث امنیت شغلی بود . امنیت شغلی کارگر قطعا با امنیت سرمایگزاری ارتباط دارد . در جامعه ای که عرضه نیروی انسانی بیش از تقاضا است امنیت شغلی کمتر است . برای این امنیت باید ایجاد اشتغال کرد . امسال در زمینه اشتغال در استان البرز 33 هزار شغل خالص ایجاد خواهیم کرد . تا بتوانیم به 10 درصد حوزه اشتغال برسیم .
در پایان با تاکید بر این که ارتباط بین دستگاههای تعاونی بسیار سازنده و اثر گزار است افزود : تمام توان خود را برای لازمه های این تعاونیها به کار خواهیم گرفت تا بتوانیم تمام اقشار به خصوص اقشار بد درامد و کارگر را با مشکلات کمتری در زمینه خطرات ناشی از کار مواجهه کنیم .

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۶۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • ایران در حوزه صادرات توانمندی‌های فناوری در تراز بین المللی قرار گرفته است
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • کارگران پیش قراولان جهش تولید هستند
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری